Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
🗓 2021-05-03 👤 Samira Raymann

Minidonuts med choklad

Läckra munkar för alla chokladfans!

Minidonuts med choklad

Ingredienser

Portioner: - +

Tillagning

Steg 1

Förvärm ugnen till 180 grader (över- och undervärme) och smörj en munkform med kokosolja.

Steg 2

Förbered först linfröägget genom att blanda en matsked krossad linfrö med tre matskedar varmt vatten.

Steg 3

Blanda kokosblomsocker, kokosyoghurt, kokosolja och vaniljpulver i en skål.

Steg 4

Blanda mjöl, kakaopulver, bakpulver, bakpulver och salt i en annan skål.

Steg 5

Blanda de våta ingredienserna med de torra ingredienserna, tillsätt linfröägget och blanda väl - smeten kommer att vara mycket tjock.

Steg 6

Häll smeten i munkformarna och grädda i ugnen i 10 minuter.

Steg 7

Låt dem svalna och förbered glasyren genom att smälta chokladdropparna tillsammans med kokosoljan över vattenbad.

Steg 8

Doppa toppen av munkarna i glasyren och dekorera med valfria toppings.