Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Vitlök-ingefära-tofu Automatisch übersetzt

Lätt 3 mars 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
20 Min.

Läcker kryddad tofu med smak av färsk ingefära!

350 g Tofu
2 msk Styrka
1 msk Lönnsirap
2 msk Sojasås
1 tsk Risvinäger eller lätt vinäger
2 tsk Stark chilisås
3 STYCK Vitlöksklyftor
1 STYCK Ingefära
50 ml Vatten
1 tsk Sesam
1 STYCK Salladslök
  • Steg 1/3

    Halvera tofun, krama med hushållspapper och riv i bitar. Blanda 1 msk stärkelse med tofun och grädda i 190°C varmluft i ca 20-30 minuter.

  • Steg 2/3

    Till såsen: Blanda 2 msk sojasås, 2 msk ahronsirap, chilisås, 1 msk vinäger och 1 tsk stärkelse. Hacka vitlök och ingefära. Skiva salladslöken. Fräs vitlök, ingefära och salladslök i olja. Tillsätt såsen och fräs lite tills det blir en tjock sås. Tillsätt vatten och låt sjuda.

  • Steg 3/3

    Blanda tofu och sås och strö över sesamfrön. Servera med ris.

Vad andra har sagt om Vitlök-ingefära-tofu

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande