Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Veganskt bananbröd med valnötter Automatisch übersetzt

Lätt 11 januari 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
50 Min.

Ett veganskt bananbröd med valnötter och vanilj.

80 g Rapsolja
1 en nypa Salt
1 tsk Vaniljpulver
3 STYCK Bananen
120 g Rörsocker
70 g Valnötter
1 förpackning Bakpulver
250 g Speltmjöl
0,5 tsk Magarine/Kokosfett
  • Steg 1/6

    Smörj en kakform med vegetabiliskt margarin eller kokosolja och förvärm ugnen till 150 grader Celsius.

  • Steg 2/6

    Mosa bananerna och mixa till en fin puré. Tillsätt olja, salt och vaniljpulver och blanda väl.

  • Steg 3/6

    Hacka valnötterna grovt (spara en liten bit till sist) och tillsätt sockret och blanda igen.

  • Steg 4/6

    Blanda mjölet med bakpulvret och rör också i det.

  • Steg 5/6

    Häll blandningen i den smorda kakformen. Hacka valnötterna fint och strö över blandningen.

  • Steg 6/6

    Ställ in i ugnen i ca 50 minuter.

Vad andra har sagt om Veganskt bananbröd med valnötter

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande