Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Veganska bananchokladmuffins Automatisch übersetzt

Medel 16 november 2022
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Tillagningstid
20 Min.

Inget slår saftiga bananchokladmuffins. De är en riktig godbit och det bästa med dem är att de är helt veganska!

2 Stk. mogna bananer
50 ml Rapsolja
1 Nypa Vaniljsalt
50 g Brunt socker
1 tsk Vanilj extrakt
200 g Speltmjöl typ 630
5 msk Hasselnötspuré
1 tsk Äppelcidervinäger
2 tsk Bakpulver
120 ml Havredryck
100 g Chokladdroppar
2 tsk Kakaonibs
1 Nypa Kanel
  • Steg 1/10

    Väg upp alla ingredienser och ha dem redo.

  • Steg 2/10

    Förvärm ugnen till 190 grader över- och undervärme.

  • Steg 3/10

    Klä en muffinsplåt med muffinsformar.

  • Steg 4/10

    Lägg först den mogna bananen i mixerskålen och platta till den med en gaffel. Ju mognare banan, desto sötare är den och du kan variera mängden socker mellan 50-75 g.

  • Steg 5/10

    Tillsätt nu alla flytande ingredienser och vispa kort.

  • Steg 6/10

    Tillsätt nu de torra ingredienserna matskedsvis tills du har en fin krämig homogen blandning.

  • Steg 7/10

    Blanda inte för länge, då blir smeten seg och muffinsen blir fasta.

  • Steg 8/10

    Fördela smeten i de förberedda muffinsformarna

  • Steg 9/10

    Strö över några chokladdroppar, kakaonibs och hasselnötter.

  • Steg 10/10

    Grädda på mellersta falsen i 20 minuter tills de är bruna. Låt svalna på ett galler.

Vad andra har sagt om Veganska bananchokladmuffins

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande