Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Potatisstrimlor med jackfrukt Automatisch übersetzt

Medel 26 oktober 2019
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Tillagningstid
30 Min.
Gräddning / tillagningstid:
10 Min.

Den söta och mogna jackfrukten har länge använts i sina ursprungsländer som en fruktig efterrätt eller ätits i rostad form som chips. För att kunna användas som köttsubstitut måste frukten skördas när den är omogen. Fruktköttets neutrala smak kan underbart förhöjas med hjälp av kryddor eller marinader.

200 g Jackfrukt
1 Stk. Lök
1 msk Salt
2 msk Olivolja
5 STYCK Potatis
1 msk Peppar
100 g Riven ost eller vegansk ostersättning
50 ml Vatten
1 msk Paprikapulver
  • Steg 1/7

    Skala potatisen och skär den i tunna strimlor.

  • Steg 2/7

    Lägg potatisstrimlorna i en skål och krydda med olivolja, salt och peppar.

  • Steg 3/7

    Fördela potatisstrimlorna på en bakplåt och baka i ugnen vid 220 °C i ca 30 minuter.

  • Steg 4/7

    Hetta upp en stekpanna med olivolja på medelvärme och tärna löken.

  • Steg 5/7

    Tillsätt jackfrukt, salt, peppar, paprikapulver och vatten och fräs i ca 10 minuter.

  • Steg 6/7

    Ta ut potatisstrimlorna ur ugnen, fördela jackfrukten och osten över dem och grädda i ugnen i ytterligare 10 minuter.

  • Steg 7/7

    Servera därefter.

Vad andra har sagt om Potatisstrimlor med jackfrukt

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande