Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Glutenfria muffins med bananbröd Automatisch übersetzt

Lätt 24 mars 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Gräddning / tillagningstid:
25 Min.

Även om det betyder bananbröd är Banana Bread mer av en söt kaka - vanligtvis i en brödform. Dessa glutenfria muffins är inspirerade av klassikern, och våra bananbrödsinspirerade muffins är saftiga, intensivt smaksatta och glutenfria.

1 en nypa Vanilj
50 g Teffmjöl
3 Bananen
1 msk Bakpulver
150 g Bovetemjöl
2 msk Fruktkött från äpplen
40 g Valnötter
2 msk Datum sirap
150 ml glutenfri havredryck
1 msk Citronsaft
3 msk Chokladdroppar
1 Kokosolja
  • Steg 1/8

    Förvärm ugnen till 200 °C.

  • Steg 2/8

    Blanda de torra ingredienserna i en skål.

  • Steg 3/8

    Mosa två av de tre bananerna med en gaffel och blanda med äppelmos, dadelsirap, mjölk och citronsaft i en annan skål.

  • Steg 4/8

    Rör ner valnötterna och chokladdropparna.

  • Steg 5/8

    Smörj muffinsformen med lite kokosolja och häll smeten i hålrummen.

  • Steg 6/8

    Skiva den tredje bananen och fyll en skiva i taget i en ramekin fylld med smet.

  • Steg 7/8

    Grädda muffinsen i ca 25 minuter.

  • Steg 8/8

    Låt muffinsen svalna lite efter gräddningen. Du kan sedan ta ut dem ur formen.

Vad andra har sagt om Glutenfria muffins med bananbröd

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande