Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Asiatisk wokrätt med glasnudlar Automatisch übersetzt

Medel 24 februari 2021
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Tillagningstid
5 Min.

Vegansk rätt med glasnudlar och ärtstrimlor.

150 g Glasnudlar
1 STYCK Lök
1 STYCK Röd paprika
1 STYCK Grön paprika
1 STYCK Gelbe Paprika
1 Nypa Bordsalt
2 msk Sojasås
150 g Strimlor av ärtprotein
2 msk Hoisinsås
1 msk Sesamolja
0,5 tsk Chiliflocken
1 Nypa Peppar
15 g Ingefära
2 STYCK Vitlök
  • Steg 1/6

    Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Blötlägg ärtkotletterna i varm buljong med sojasås och hoisinsås i 20 minuter. Låt rinna av och pressa ut strimlorna.

  • Steg 2/6

    Skala löken och rensa paprikan. Skär båda i strimlor. Hacka vitlök och ingefära.

  • Steg 3/6

    Hetta upp oljan i en kastrull och fräs vitlök och ingefära en kort stund. Tillsätt strimlorna och stek tills de får en gyllenbrun färg. Krydda med salt och peppar, ta av från stekpannan och ställ åt sidan.

  • Steg 4/6

    Tillsätt oljan i pannan. Stek lök och paprika i 5 minuter. Rör ner 75 ml vatten och hoisinsås, koka upp en kort stund.

  • Steg 5/6

    Tillsätt strimlorna igen, krydda allt med salt, peppar och chiliflakes.

  • Steg 6/6

    Servera med glasnudlar.

Vad andra har sagt om Asiatisk wokrätt med glasnudlar

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande