Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Veganska krispiga kycklingnuggets Automatisch übersetzt

Medel 5 januari 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
40 Min.

Dessa krispiga nuggets övertygar även köttälskare och är dessutom proteinrika.

50 g Medaljonger av soja
20 g Proteinchips paprika (eller sockerfria cornflakes)
1 tsk Vegetabilisk buljong
1 msk Kryddor för kyckling
60 g Sojayoghurt
400 ml kokande vatten
  • Steg 1/5

    Lägg medaljongerna i en skål och häll över hett vatten och grönsaksbuljong. Lägg en tallrik ovanpå och låt stå i 10 minuter.

  • Steg 2/5

    Under tiden krossar du chipsen och häller yoghurten i en skål. Fördela chipsen på en tallrik.

  • Steg 3/5

    Låt medaljongerna rinna av, pressa dem lätt och krydda med kycklingkryddan.

  • Steg 4/5

    Rulla sedan först i yoghurten och sedan i chipsen.

  • Steg 5/5

    Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i en förvärmd ugn på 200 grader över-/undervärme i 40 minuter tills de är krispiga. Vänd på dem under tiden.

Vad andra har sagt om Veganska krispiga kycklingnuggets

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande