Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Veganska kakor med chokladbitar Automatisch übersetzt

Lätt 20 september 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Tillagningstid
15 Min.

Tillagning av läckra chokladkakor med jordnötssmör.

1 Nypa Salt
40 g Kokosblommigt socker
1 msk Linfröägg
150 g Havregryn
1 tsk Bakpulver
70 g Fruktkött från äpplen
50 g Jordnötssmör
70 g Schokolade
  • Steg 1/5

    Förvärm ugnen till 180°C över-/undervärme. Blanda linfröna med vattnet och låt linfröägget svälla i 10-15 minuter medan du blandar de övriga ingredienserna.

  • Steg 2/5

    Lägg alla torra ingredienser (havremjöl, bakpulver, kokosblomsocker, salt) i en skål - Blanda de våta ingredienserna (jordnötssmör, äppelmos) och tillsätt till de torra ingredienserna.

  • Steg 3/5

    Om degen är för torr, tillsätt lite mer grönsaksdryck. Tillsätt också den hackade chokladen.

  • Steg 4/5

    Degen formas till bollar, som plattas ut på en bakplåt med bakplåtspapper och formas till kakor.

  • Steg 5/5

    Baka sedan kakorna i ugnen i 10-15 minuter.

Vad andra har sagt om Veganska kakor med chokladbitar

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande