Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Vegansk stekt kyckling med skinn Automatisch übersetzt

Lätt 8 januari 2024
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Tillagningstid
15 Min.

Snackbarer som säljer marinerat rispapper skulle vara en bra idé, eller hur?

10 svartpepparkorn
2 tsk Paprikapulver
1 tsk Senapsfrö
1 msk Rörsocker
0,5 tsk Chilipulver
1 tsk Salt
1 Mortel (Obs: du kan naturligtvis också använda den färdiga kryddningen för grillad kyckling från snabbköpet).
50 ml Olivolja
6 Resehandlingar
  • Steg 1/3

    Krossa alla ingredienser till kryddblandningen för grillad kyckling i en mortel. Häll i olivoljan och blanda.

  • Steg 2/3

    Fukta ett rispapper i taget med vatten så att det blir mjukt och pensla sedan med marinaden. Vik ihop på mitten, pensla igen och vik ihop och pensla en sista gång.

  • Steg 3/3

    Stek de vikta rispappren i en stekpanna i några minuter på båda sidor tills de är krispiga och önskad grad av krispighet uppnås.

Vad andra har sagt om Vegansk stekt kyckling med skinn

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande