Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Vegansk gulasch Automatisch übersetzt

Medel 4 maj 2022
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
20 Min.
Gräddning / tillagningstid:
5 Min.

Vad sägs om en utsökt vegansk gulasch? Vi kombinerar potatis, sötpotatis, paprika, tomater och linser för en rejäl växtbaserad måltid!

4 msk Olivolja
200 g Lök
3 msk Tomatenmark
50 ml Risvinäger
500 g Linser, kokta och sköljda
250 g rotepeppar
300 g Sötpotatis
400 g Tärnade tomater (från burk)
400 g Potatis
2 msk Kummin, hel eller malen
1 Nypa Salt och peppar
4 msk Mejram torkad eller färsk; gnuggas
  • Steg 1/6

    Skala potatisen och sötpotatisen och skär dem sedan i bitar tillsammans med paprikan.

  • Steg 2/6

    Skala och hacka löken i små bitar. Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt löken när oljan är varm.

  • Steg 3/6

    Rör nu ner tomatpurén i löken. Tillsätt risvinäger och rör om ordentligt.

  • Steg 4/6

    Tillsätt sedan vattnet i grytan och blanda ingredienserna. Tillsätt nu potatis, sötpotatis och paprika och låt allt sjuda.

  • Steg 5/6

    Tillsätt sedan spiskummin, mejram, salt och peppar.

  • Steg 6/6

    När potatisen är mjuk tillsätter du linserna och tomaterna och rör om försiktigt. Låt sedan gulaschen sjuda i ytterligare 5 minuter.

Vad andra har sagt om Vegansk gulasch

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande