Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Tiramisukräm i burk Automatisch übersetzt

Medel 2 mars 2019
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Gräddning / tillagningstid:
15 Min.

Uppmärksamhet veganer! Tack vare silken tofu i stället för mascarpone passar det här receptet dig och alla andra kommer att få valuta för pengarna när det gäller smak. Chokladdroppar, kakaonibs och chokladproteincrunchies ger en chokladig ton som harmonierar väl med espresson. Eftersom receptet också ser gott ut är tiramisukrämen i burk en bra present till nästa fest.

260 g Silken tofu
30 g Kokosblommigt socker
30 ml Espresso
1 Näve Kokoschips
20 Stk. Schoko Protein Crunchies
3 msk Chokladdroppar
1 Näve Hallon
1 Näve Puffad quinoa
  • Steg 1/5

    Smält chokladdropparna i ett vattenbad och fördela den flytande chokladen runt glasets kant med en sked. Låt svalna i kylskåpet i ca 15 minuter.

  • Steg 2/5

    Mixa under tiden silken tofu, kokosblomsocker och espresso i en stavmixer till en krämig konsistens.

  • Steg 3/5

    Fyll hälften av varje glas med grädde. Lägg sedan ca 5 chokladproteincrunchies per glas ovanpå grädden och fyll båda glasen med resten av grädden.

  • Steg 4/5

    Dekorera slutligen varje glas med ca 5 chokladproteincrunchies, några hallon, kokoschips och puffad quinoa.

  • Steg 5/5

    Ställ burkarna i kylen tills de ska ätas.

Vad andra har sagt om Tiramisukräm i burk

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande