Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Rispudding med varma hallon Automatisch übersetzt

Lätt 6 juli 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.

Har du någonsin lagat rispudding med kokosvatten istället för mjölk?

100 g Risgrynsgröt
1 tsk Erytritol
1 Nypa Salt
500 ml Kokosvatten
100 g Frysta hallon
1 tsk Vaniljpasta
1 msk Erytritol
0 efter behov Vatten
1 msk Citronsaft
  • Steg 1/4

    Koka rispuddingen med kokosvatten, salt, vanilj och 1 msk erytritol.

  • Steg 2/4

    Tina hallonen i mikrovågsugnen.

  • Steg 3/4

    Blanda majsmjöl med citronsaft och vatten.

  • Steg 4/4

    Blanda hallonen med 1 tsk erytritol och majsmjöl och koka upp i mikrovågsugnen. Toppa sedan rispuddingen med dem - klart!

Vad andra har sagt om Rispudding med varma hallon

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande