Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Pumpkin Fluff Choc Blondies

Medel 13 februari 2024
Tillagningstid
45 Min.
Gräddning / tillagningstid:
30 Min.

Var det någon som sa pumpa och marshmallowkräm? Och blondiesarna är också glutenfria och valfritt veganska? Du måste baka dem direkt!

100 g Mandelmjöl
25 g Kokosmjöl
1 tsk Bakpulver
1 msk Pumpkin Pie-krydda
0,25 tsk Salt
1 tsk Vaniljarom
80 g Kokosolja
100 g Pumpapuré
150 g Socker (valfritt)
1 msk Chiafrön
4 msk Vatten
100 g Chocolate Chunks oder zuckerfreie Schokodrops mit Xylit
1 Äggvita
0,25 tsk Bakpulver
1 tsk Vaniljsocker
100 g Socker
100 ml Vatten
  • Steg 1/9

    Förvärm ugnen till 180 grader varmluft.

  • Steg 2/9

    Blanda mandelmjöl och kokosmjöl med 1 tsk bakpulver, pumpapajskrydda och salt i en stor skål.

  • Steg 3/9

    Blanda kokosolja, pumpapuré, xylitol och chiafrögelé i en separat skål.

  • Steg 4/9

    Vänd nu ner den torra blandningen och chokladdropparna i pumpasmeten och blanda väl.

  • Steg 5/9

    Tryck ut 2/3 av degen i en rektangulär bakform (ca 20x20 cm).

  • Steg 6/9

    För marshmallowkrämen, vispa äggvitorna med ¼ tsk bakpulver och vaniljsocker tills de är styva. Koka upp socker och vatten i en kastrull till en sirapsliknande konsistens.

  • Steg 7/9

    Rör långsamt ner sirapen i de vispade äggvitorna.

  • Steg 8/9

    Bred ut marshmallowkrämen i stora klickar i formen. Täck sedan med resten av smeten - det enklaste sättet att göra detta är att forma platta skivor med händerna och placera dem ovanpå blandningen.

  • Steg 9/9

    Ställ in formen i ugnen i ca 30 min.

Vad andra har sagt om Pumpkin Fluff Choc Blondies

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande