Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Pistazien-Haferriegel Automatisch übersetzt

Lätt 5 augusti 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
15 Min.

Om du alltid har velat göra dina egna bars ska du prova det här receptet! Du kan förresten byta ut pistaschpurén mot din favoritpuré.

2 msk Kokosolja
3 msk Pistazienmus
2 msk Datum
3 msk Lönnsirap
1 STYCK Banan
180 g Havregryn
  • Steg 1/7

    Värm ugnen till 200°C över- och undervärme.

  • Steg 2/7

    Värm kokosoljan i en liten kastrull tills den är flytande.

  • Steg 3/7

    Mosa banan och dadlar.

  • Steg 4/7

    Mal 6 matskedar havreflingor till havremjöl i en mixer.

  • Steg 5/7

    Blanda alla ingredienser tillsammans.

  • Steg 6/7

    Platta ut blandningen (ca 1 cm) i en liten bakform (ca 20x20 cm) klädd med bakplåtspapper.

  • Steg 7/7

    Grädda i ugnen i 10-15 minuter. Låt svalna och skär ca 12 stänger. Förvaras i kylskåp i en dryg vecka.

Vad andra har sagt om Pistazien-Haferriegel

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande