Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Olivdipp med fetaost Automatisch übersetzt

Lätt 1 mars 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.

En snabb och enkel dipp som inte bara är perfekt till nästa grillbuffé eller fest, utan även smakar utmärkt till middagen. Tomatsmak med en aning salt fetaost och oliver - helt enkelt ljuvligt!

2 msk Olja av torkade tomater
5 STYCK Torkade tomater
100 g Gräddost
200 g Ost av får
10 STYCK Oliven
1 msk Tomatenmark
1 tsk Italienska örter
  • Steg 1/4

    Lägg fetaosten i mixern tillsammans med torkade tomater, oliver, tomatpuré och färskost.

  • Steg 2/4

    Blanda allt väl.

  • Steg 3/4

    Tillsätt sedan de italienska örterna och oljan från de torkade tomaterna och blanda igen.

  • Steg 4/4

    Om du vill att dippen ska vara mer flytande tillsätter du bara lite olja.

Vad andra har sagt om Olivdipp med fetaost

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande