Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Marsipan vallmofrömousse Automatisch übersetzt

Lätt 2 juni 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Gräddning / tillagningstid:
2 Std.

För veganska gourmeter: marsipankräm med vallmofrön.

50 g Mohn
150 g Marsipan utan tillsatt socker
1 tsk Agar Agar
350 g Havredryck
3 msk Erytritol
200 g Vegansk vispgrädde
  • Steg 1/2

    Koka upp havredrycken med mandelmassa och agar agar tills allt har lösts upp. Låt sjuda i 1-2 minuter och svalna sedan till ljummen.

  • Steg 2/2

    Vänd ner den vispade grädden, häll upp i skålar och ställ in i kylen i 1-2 timmar för att stelna.

Vad andra har sagt om Marsipan vallmofrömousse

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande