Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Krispiga chokladpraliner med mandelsmör Automatisch übersetzt

Lätt 22 november 2023
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Gräddning / tillagningstid:
2 Std.

Vill du upptäcka ett nytt favoritsnacks? Prova dessa läckra, krispiga chokladpraliner med mandelsmör. De är också en utmärkt present till dina nära och kära - om de inte redan har blivit uppätna!

80 g Krispig Mandelmus
1 tsk Lönnsirap
1 msk Mandelmjöl
200 g Mörk choklad (70 %)
1 Nypa Havssalt
16 Små muffinsformar
  • Steg 1/7

    Smält hälften av den mörka chokladen i ett vattenbad. Häll 1-2 tsk av chokladen i varje muffinsform och bred ut den runt kanterna.

  • Steg 2/7

    Ställ formarna i frysen tills chokladen har svalnat.

  • Steg 3/7

    Blanda mandelsmör, lönnsirap och kokos- eller mandelmjöl tills du kan forma små bollar. Om blandningen är för rinnig kan du tillsätta lite mer mjöl.

  • Steg 4/7

    Forma 16 små bollar och lägg var och en i en av muffinsformarna ovanpå den avsvalnade chokladen. Se till att det finns plats för mer choklad på sidorna.

  • Steg 5/7

    Tillsätt nu de resterande 100 g choklad i vattenbadet och fyll muffinsformarna med den smälta chokladen.

  • Steg 6/7

    Strö över lite (havs-)salt på varje pralin och låt svalna.

  • Steg 7/7

    Mycket nöje!

Vad andra har sagt om Krispiga chokladpraliner med mandelsmör

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande