Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Havre- och äppelbar Automatisch übersetzt

Medel 19 oktober 2019
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Tillagningstid
30 Min.

Precis i tid för äppelskörden är detta barrecept perfekt - veganskt fyllnadsmaterial för resan.

80 g Havregryn
160 g Havregryn
20 g Mandelkärna
1 tsk Kanel
1 Nypa Salt
80 ml Lönnsirap
160 g Fruktkött från äpplen
0,5 tsk Bakpulver
1 Apple
80 ml Vatten
  • Steg 1/5

    Blanda alla torra ingredienser i en bunke.

  • Steg 2/5

    Tillsätt äppelmos, lönnsirap och vatten och rör om till en slät deg.

  • Steg 3/5

    Låt dra en kort stund och hacka äpplet under tiden.

  • Steg 4/5

    Häll hälften av degen i en form med bakplåtspapper. Fördela äpplet ovanpå och täck med resten av degen.

  • Steg 5/5

    Grädda stängerna i 180 °C i ca 30 minuter, låt svalna och skär stängerna i olika storlekar.

Vad andra har sagt om Havre- och äppelbar

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande