Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Frankfurter Kränzchen Automatisch übersetzt

Medel 24 november 2023
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Tillagningstid
25 Min.

En Frankfurtkrans - det behöver inte alltid vara hela kransen!

35 g Kokosnötsmjöl
35 g Vetemjöl
5 g Bakpulver
1 Ei
25 g Erytritol
1,5 msk Pulver till puddingkräm
120 ml Mandelmjölk
100 g Vaniljpudding
100 g Kvark med låg fetthalt
3 g Förstärkningsmedel för grädde
1 g Guarkärnmjöl
50 g Hackad mandel
0 efter behov Kakao
0 efter behov Kanel
0 efter behov Frystorkade röda vinbär
  • Steg 1/4

    Rör ihop ingredienserna till smeten till en jämn smet och grädda i en liten ringform i 25 minuter i 175 grader.

  • Steg 2/4

    Ta ut den avsvalnade kakan ur formen och skär den två gånger (helst med en tårtdelare).

  • Steg 3/4

    Vispa puddingen med kvarg och gräddvisp och eventuellt guarkärnmjöl mycket styvt och fördela ca 1/3 av puddingen mellan de olika lagren av bakverk.

  • Steg 4/4

    Lägg bottnarna ovanpå varandra och "täck" med resten av grädden. Toppa med hackad mandel, kakao och eventuellt salt kolasmak. Lägg små gräddprickar på kransen och toppa med bär.

Vad andra har sagt om Frankfurter Kränzchen

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande