Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Fluffig frukostkaka Automatisch übersetzt

Medel 25 juli 2018
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Tillagningstid
35 Min.

Tårta till frukost? Helt klart! Den lätta och fluffiga konsistensen och de fruktiga bären kommer att göra denna frukost till din nya favorit.

20 g Lupinmjöl
6 g Bakpulver
60 g Havregryn
1 msk Kokosblommigt socker
1 Ei
150 g Mandel yoghurt
15 g Mandel- eller cashewpuré
1 färska bär
50 ml Mjölk
1 Chokladdroppar
  • Steg 1/9

    Förvärm ugnen till 180°C över-/undervärme.

  • Steg 2/9

    Blanda samman alla våta ingredienser.

  • Steg 3/9

    Tillsätt lupinmjölet och låt degen svälla lite.

  • Steg 4/9

    Tillsätt de torra ingredienserna.

  • Steg 5/9

    Häll degen i en form klädd med bakplåtspapper.

  • Steg 6/9

    Fördela bären över kakan.

  • Steg 7/9

    Grädda kakan i ca 30-35 minuter.

  • Steg 8/9

    Låt kakan svalna i några minuter.

  • Steg 9/9

    Ta ut kakan ur formen.

Vad andra har sagt om Fluffig frukostkaka

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande