Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Enkelt ingefärsbröd med banan Automatisch übersetzt

Lätt 15 januari 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Tillagningstid
45 Min.

Alla börjar bli bekanta med bananbröd, men har du någonsin provat det med ingefärabitar?

2 msk Linfrömjöl
3 övermogna bananer
100 g Brun mandelmassa
3 msk Vatten
70 g Kokosnötsmjöl
90 g Mandelmjöl
1 tsk Bakpulver
1 tsk Kanel, mald
1 tsk Kardemumma, mald
60 g torkad ingefära (helst utan socker)
1 tsk Vaniljextrakt
125 g (vegansk) yoghurt eller mandeldryck
1 Nypa Salt
  • Steg 1/7

    Värm ugnen till 180 °C och klä en brödform med bakplåtspapper.

  • Steg 2/7

    Blanda linfrömjöl och vatten till ett "linfröägg" och låt stå en kort stund.

  • Steg 3/7

    Vispa bananerna i en skål tillsammans med vaniljextrakt, mandelmassa och "linfröägget" tills det är homogent.

  • Steg 4/7

    Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och kryddor och tillsätt till de våta ingredienserna.

  • Steg 5/7

    Blanda alla ingredienser till en homogen deg.

  • Steg 6/7

    Vänd slutligen ner de torkade ingefärsbitarna. Skär dem i små bitar i förväg om det behövs.

  • Steg 7/7

    Häll smeten i brödformen och grädda i ugnen i 40-45 minuter.

Vad andra har sagt om Enkelt ingefärsbröd med banan

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande