Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Bön- och majssallad Automatisch übersetzt

Lätt 16 juni 2020
Vorbereitungszeit:
20 Min.

Denna färgglada sallad går snabbt att göra och passar till en spontan grillkväll, en buffé eller som en snabb middag.

400 g Kidneybönor
200 g men
1 STYCK rödlök
0,5 tsk Agavesirap
1 msk Solrosolja
1 tsk Senap, medium stark
1 msk Äppelcidervinäger
0,5 tsk malet spiskummin
1 tsk Örtsalt
1 Nypa Salt
1 tsk Peppar
  • Steg 1/5

    Din läckra lunch och/eller middag är klar!

  • Steg 2/5

    Lägg bönorna och majsen i ett durkslag och tvätta noga. Ställ det fyllda durkslaget åt sidan för att låta bönorna och majsen rinna av.

  • Steg 3/5

    Skär löken i mycket små bitar.

  • Steg 4/5

    Lägg alla ingredienser till dressingen i en medelstor skål och blanda med en gaffel.

  • Steg 5/5

    Tillsätt bönorna, majsen och löken och blanda allt väl. Om du vill kan du tillsätta några färska örter.

Vad andra har sagt om Bön- och majssallad

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande