Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Biscuits med dadel och hasselnöt Automatisch übersetzt

Lätt 7 februari 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Gräddning / tillagningstid:
50 Min.

Med dessa dadel-hasselnötsbitar kan du imponera på dina vänner och din familj, eftersom de små bollarna ser ut som riktiga konstverk. Men de går ändå snabbt att göra!

  • Steg 1/9

    Börja med de karamelliserade hasselnötterna: Värm socker, kanel och vatten i en kastrull under omrörning.

  • Steg 2/9

    Hacka hasselnötterna grovt och vänd ner i socker-vattenblandningen.

  • Steg 3/9

    Rör tills sockret börjar kristallisera.

  • Steg 4/9

    Ta bort kastrullen från värmen och låt svalna i 1-2 minuter. De karamelliserade hasselnötterna används sist som överdrag på bollarna.

  • Steg 5/9

    Mal resterande ingredienser i en mixer.

  • Steg 6/9

    Forma smala, fasta bollar av blandningen och tryck ner en hel hasselnöt i dem.

  • Steg 7/9

    Rulla bollarna genom de karamelliserade hasselnötterna.

  • Steg 8/9

    Ställ de färdiga bollarna i kylen i 1-2 timmar.

  • Steg 9/9

    Täck med smält choklad och kyl igen i 20-30 minuter.

Vad andra har sagt om Biscuits med dadel och hasselnöt

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande