Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Bakmaskin i rostfritt stål

737 kr*

974 kr*

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • Multifunktionell bakmaskin för enkelt och snabbt hembakat bröd
  • Val av tre brödstorlekar och olika brödtyper
  • Fördröjningstimer för bakning över natten
  • Med ett glasfönster
  • Passar även för att göra pastadeg, sylt och yoghurt

Varan finns i lager, leveranstid 4-6 dagar

Produktinformation Bakmaskin i rostfritt stål

Klockan slår nio en söndagsmorgon, solens strålar lyser på dig genom fönstret. Men ingen kan få dig ur din varma och mysiga säng än, du drömmer hellre lite om frukostbordet som redan är dukat med kaffe, hallon och honung, doften av nybakat bröd - vänta: nybakat bröd, så pass tidigt på morgonen och i ditt egna hem? Det behöver inte vara en dröm! För med vår brödmaskin kan du baka färskt knaprigt bröd själv snabbt och enkelt varje dag. Beställ din brödmaskin i rostfritt stål online nu och förverkliga din dröm om en mysig söndagsfrukost med varmt, nybakat bröd!

Använd bakmaskin

Oavsett om det är fullkorns-, dinkel- eller rågbröd, klassiskt rostat bröd eller baguette: vår brödmaskin skapar ditt drömbröd. Även egna bakmixer och glutenfritt bröd är inga problem. Den helautomatiska brödmaskinen har 15 bakprogram för att tillaga olika typer av bröd. Men det är inte allt: maskinen lämpar sig även för att göra pastadeg, yoghurt eller sylt av färsk frukt. Det är bara att mäta upp alla ingredienser och placera dem i bakmaskinen. Degen blandas, knådas och gräddas sedan enligt dina önskemål. En integrerad fördröjningstimer på upp till 12 timmar gör att du kan starta brödmaskinen vid önskad tidpunkt. Perfekt för att starta söndagsmorgonen med färskt bröd! Och om du gillar att följa bakningsprocessen live kan du se hur ditt bröd blir större och krispigare genom det integrerade visningsfönstret i glas. Om du inte är helt övertygad än, men är sugen på hembakat bröd, har vi även en ekologisk bakmix med fröer för ditt bröd för dig i vårt sortiment!

Brödmaskin av rostfritt stål

Förutom de tekniska detaljerna och de mångsidiga funktionerna imponerar vår brödmaskin också med sin snabba och enkla användning. Och nu så behöver du inte längre ta långa resor till bageriet. Om du beställer vår brödmaskin online har du alltid ett eget bageri med färskt bröd hemma. Att baka ditt eget bröd har aldrig varit enklare - köp vår brödmaskin i rostfritt stål nu!

Produktnummer: BROTM_001
Ursprung Kina
Innehåll 1 STYCK
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4260718299448
Datablad Instruktioner
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Material Edelstahl
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.
Press & återförsäljare Ladda ner produktbild
Frågor & svar Bakmaskin i rostfritt stål
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Den multifunktionella bakmaskinen är enkel att använda och har 15 olika bakprogram, så att du kan välja mellan limpstorlekarna 500 g, 750 g och 1 kg och önskad färg på brödets skorpa, från ljus till medium till mörk. En fördröjningstimer på upp till 12 timmar gör att du kan börja baka bröd vid en önskad tidpunkt. Den automatiska bakmaskinen är lämplig för många typer av bröd samt pastadeg och till och med för att göra sylt och yoghurt.
Efter användning bör du koppla bort brödmaskinen från strömförsörjningen och låta den svalna. Använd sedan en fuktig trasa för att rengöra locket, höljet, bakkammaren och insidan av visningsfönstret. Degkroken och brödbakformen bör också torkas av försiktigt med en fuktig trasa. Inga delar av brödmaskinen bör heller rengöras i diskmaskinen.
Med vår bakmaskin i rostfritt stål kan du tillaga en mängd olika brödrecept. Alla typer av mjöl är lämpliga, t.ex. specialbrödmjöl, vetemjöl, rågmjöl, fullkornsmjöl eller t.o.m. majs- eller havremjöl. Beroende på vilken typ av bröd du vill ha kan du naturligtvis också tillsätta andra ingredienser som socker, jäst, mjölk eller vegetabilisk dryck, vatten, ägg, smör eller vegetabiliska oljor samt salt eller bakpulver. Du hittar de exakta kompositionerna av de olika bakmixerna för bakmaskin i bruksanvisningen. Du kan verkligen släppa loss med vår bakmaskin!
Fördröjningstimern kan användas för att starta brödbakaren vid en senare tidpunkt. Du kan helt enkelt ange önskad varaktighet med hjälp av funktionen DELAY TIMER. När du använder fördröjningstimern bör du dock se till att du aldrig använder ett recept med lättfördärvliga ingredienser som ägg eller mjölk! Du hittar också en detaljerad förklaring i bruksanvisningen.
Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Vad andra har sagt om Bakmaskin i rostfritt stål

4.8/5

4 Omdömmen


3
1
0
0
0

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

1-3 stjärniga recensioner 🙃

A

Ayleen W.

03.12.2023

Bra brödbakmaskin

Det var mer eller mindre ett impulsköp. Jag hade funderat på att köpa något liknande någon gång, men det kom ofta med 10+ program och var mer sannolikt att hitta från 120 EUR uppåt. När det var 20% rabatt på non-food på Koro häromdagen slog jag till :-) Jag har nu bakat med den 3 gånger och kan dela med mig av några erfarenheter. Först och främst följde jag de medföljande receptalternativen (1 recept per program). Mitt första bröd var ett fullkornsbröd och resultatet var ok, men inte enastående - men det var jag som var problemet! Jag använde bara fullkornsmjöl och inte den rekommenderade mängden (ca 120 g vanligt mjöl) och eftersom fullkornsmjöl är så tungt, jäste degen inte lika bra och blev ganska kompakt. Men det var fortfarande gott och mitt bröd (inslaget i bivaxpapper) höll sig i nästan en vecka utan att bli mögligt eller torrt. På den sista dagen rostade jag de återstående skivorna, också mycket goda. Nästa test var vitt bröd och "normalt" bröd (dvs. 1 del fullkorn och 3 delar vete) och resultaten var fantastiska. Det luktar gott, skorpan är fantastisk och insidan är väldigt fluffig. Jag kommer definitivt att fortsätta försöka och experimentera. Jag köpte en kokbok från Amazon speciellt för brödtillverkare, som också innehåller bra idéer för glutenfri, söt, salt med ost, lågkolhydrat etc. Bra tillägg. - Nu några kommentarer eller negativa punkter: 1) de medföljande redskapen, såsom mätkanna, mätsked etc. är fantastiska, men jag kan inte hantera mätskeden. Nu kanske du frågar dig själv vad problemet är. Om jag ska vara ärlig så fungerar inte enheterna för mig. Om jag mäter upp en matsked med en sked blir det mindre än med måttskeden. För ingredienser som olja är detta verkligen inte ett problem, men jag tycker det är ganska svårt med socker, salt och jäst - så jag tar helt enkelt tsk och msk från besticklådan, så det är ingen stor sak. 2) Ett "problem" som många (nästan alla) brödbakare har - hålet i mitten genom blandnings- / knådningselementet. Hittills har bara cirka 2 skivor påverkats av detta, det är inte så illa, men du bör veta / tänka på det. Jag har redan hittat tips på nätet om att man helt enkelt ska ta bort den upphöjda degen före gräddningen, ta ut knådningselementet och sedan sätta tillbaka degen. Jag har inte provat detta ännu, men det låter vettigt. Ett litet hål skulle dock fortfarande finnas kvar. Om det inte stör dig (som de flesta av mig), så är det inte riktigt negativt. Jag har ännu inte provat de andra programmen för kakor, deg och yoghurt, till exempel, men jag är säker på att jag kommer att göra det någon gång. Jag kan också rekommendera degfunktionen. Jag låter apparaten knåda pizzadeg och behöver sedan bara kavla ut den, maskinen gör allt annat. Samma sak med focaccia, jag låter maskinen knåda degen och sedan lägger jag den på brickan, trycker den i form, låter den jäsa igen och gör sedan denna typiska focaccia flytta med olja och mina fingrar, ugnen gör resten. Kort sagt: Jag har inte ångrat köpet :-)

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

Anonym

21.01.2024

Trevlig och bra BBM!

Det är en vacker BBM som verkligen fungerar perfekt. Jag har redan gjort flera bröd och de ser vackra ut och smakar utmärkt. För det priset är det en toppsäljare för mig.
A

Andrés T.

02.01.2024

Vakna till nybakat bröd! 🤩

Oh nej inte en till maskin tänkte jag...
Men efter första användningen vart jag helt såld!
Provade köra standardprogrammen vilket fungerar finfint. Nu kör jag ett bröd med grahamsmjöl för en lite mer rustik smak.
Finns många pluspoäng här.
Mycket enkelt att göra färskt bröd utan en massa redskap som skall göras rent.
Alla ingredienser ligger ju i formen och blir gräddat!
Inga degrester någonstans och formen är superlätt att skölja rent.
Riktigt härligt att kunna förbereda allt kvällen innan och sedan med timerfunktionen ha färskbakat bröd på morgonen! 🤤
Har bakat ca 10 bröd hittills.
Kör mitt recept i gram, blir lättast så tycker jag.
Ställ formen på en våg och sen är det bara att fylla på.
310g vatten
25g rörsocker och luta formen ett par gånger så att sockret löses upp
25g olivolja
50g grahamsmjöl
450g vanligt mjöl
10g havssalt längst med kanterna av mjölhögen
Tillslut gör jag en lite grop på toppen av mjölhögen och häller i 3g torrjäst
Standardprogrammet på 1000g och mellersta värmealternativet. 👌
Frasig utsida och fluffig insida.
A

Ayleen W.

03.12.2023

Bra brödbakmaskin

Det var mer eller mindre ett impulsköp. Jag hade funderat på att köpa något liknande någon gång, men det kom ofta med 10+ program och var mer sannolikt att hitta från 120 EUR uppåt. När det var 20% rabatt på non-food på Koro häromdagen slog jag till :-) Jag har nu bakat med den 3 gånger och kan dela med mig av några erfarenheter. Först och främst följde jag de medföljande receptalternativen (1 recept per program). Mitt första bröd var ett fullkornsbröd och resultatet var ok, men inte enastående - men det var jag som var problemet! Jag använde bara fullkornsmjöl och inte den rekommenderade mängden (ca 120 g vanligt mjöl) och eftersom fullkornsmjöl är så tungt, jäste degen inte lika bra och blev ganska kompakt. Men det var fortfarande gott och mitt bröd (inslaget i bivaxpapper) höll sig i nästan en vecka utan att bli mögligt eller torrt. På den sista dagen rostade jag de återstående skivorna, också mycket goda. Nästa test var vitt bröd och "normalt" bröd (dvs. 1 del fullkorn och 3 delar vete) och resultaten var fantastiska. Det luktar gott, skorpan är fantastisk och insidan är väldigt fluffig. Jag kommer definitivt att fortsätta försöka och experimentera. Jag köpte en kokbok från Amazon speciellt för brödtillverkare, som också innehåller bra idéer för glutenfri, söt, salt med ost, lågkolhydrat etc. Bra tillägg. - Nu några kommentarer eller negativa punkter: 1) de medföljande redskapen, såsom mätkanna, mätsked etc. är fantastiska, men jag kan inte hantera mätskeden. Nu kanske du frågar dig själv vad problemet är. Om jag ska vara ärlig så fungerar inte enheterna för mig. Om jag mäter upp en matsked med en sked blir det mindre än med måttskeden. För ingredienser som olja är detta verkligen inte ett problem, men jag tycker det är ganska svårt med socker, salt och jäst - så jag tar helt enkelt tsk och msk från besticklådan, så det är ingen stor sak. 2) Ett "problem" som många (nästan alla) brödbakare har - hålet i mitten genom blandnings- / knådningselementet. Hittills har bara cirka 2 skivor påverkats av detta, det är inte så illa, men du bör veta / tänka på det. Jag har redan hittat tips på nätet om att man helt enkelt ska ta bort den upphöjda degen före gräddningen, ta ut knådningselementet och sedan sätta tillbaka degen. Jag har inte provat detta ännu, men det låter vettigt. Ett litet hål skulle dock fortfarande finnas kvar. Om det inte stör dig (som de flesta av mig), så är det inte riktigt negativt. Jag har ännu inte provat de andra programmen för kakor, deg och yoghurt, till exempel, men jag är säker på att jag kommer att göra det någon gång. Jag kan också rekommendera degfunktionen. Jag låter apparaten knåda pizzadeg och behöver sedan bara kavla ut den, maskinen gör allt annat. Samma sak med focaccia, jag låter maskinen knåda degen och sedan lägger jag den på brickan, trycker den i form, låter den jäsa igen och gör sedan denna typiska focaccia flytta med olja och mina fingrar, ugnen gör resten. Kort sagt: Jag har inte ångrat köpet :-)

Gör din beställning fri från fraktkostnader! 🤑

Så länge nya produkter inte har vackra bilder ännu sparar du fraktkostnaderna.