
Ingredienser
- Speltmjöl: 150 g
- Havremjöl: 100 g
- Kanel: 2 tsk
- Salt: 0,25 tsk
- Bakpulver: 2 tsk
- Havremjölk: 100 ml
- äppelvinäger: 1 tsk
- smält kokosolja: 40 g
- Kokosblossocker: 50 g
- Banan (dekoration): 1 st.
Förberedelse
Steg 1
Förvärm ugnen på 180 grader över-/undervärme. För att göra vegansk kärnmjölk blandar du först havremjölken med äppelcidervinägern och ställer åt sidan.
Steg 2
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Mosa bananen i en mindre skål och tillsätt kokosolja, kokossocker och kärnmjölk.
Steg 3
Rör om i hela blandningen bara kortfattat tills allt är blandat.
Steg 4
Häll smeten i en form med bakplåtspapper och grädda i 40-45 minuter.