🔥Tänk på att våra chokladprodukter lätt smälter vid temperaturer över 25°C🔥
🗓 2022-07-06 👤 Lukas 🕒 90 Minuter 👌 Enkel

Tropisk tarte flambée

Kreativa pålägg: Vi trollar fram en exotisk tarte flambée med KoRos mango-curryspridning!

Tropisk tarte flambée

Ingredienser


För degen
  • Mjöl: 250 g
  • Salt: 1 nypa
  • Ljummet vatten: 125 ml
  • Olivolja: 2 msk

Topping

Förberedelse

Steg 1

Blanda ihop alla ingredienser till degen och knåda till en smidig deg.

Steg 2

Pensla den färdiga degen med lite olivolja och kyl den i 1 timme.

Steg 3

Kärna ur och skär persikorna i skivor, skala och skiva morötterna i tunna skivor och skiva vårlöken i tunna skivor.

Steg 4

Förvärm ugnen till 250 grader (fläktugn).

Steg 5

Strö mjöl på arbetsytan och kavla ut degen tunt.

Steg 6

Fördela mango-curryspadet över degen med en halv centimeter mellanrum till kanten.

Steg 7

Fördela limeskal, salt, morötter, persikor, vårlök och kokoschips jämnt över flamberingen.

Steg 8

Sätt in tarte flambée i den förvärmda ugnen i ca 5 minuter.

Steg 9

Ta ut tarte flambée ur ugnen, dekorera med örter och ät den varm.

Ähnliche Artikel