Tvätta och skala först potatisen och kålroten. Skär dem sedan i tärningar.
Koka upp vatten i en stor kastrull. Lägg sedan bara kålrabbitärningarna i vattnet och låt dem sjuda i 10 minuter vid medelhög temperatur.
Tillsätt potatistärningarna och koka i ytterligare 20 minuter.
Häll av vattnet och mosa potatisen och kålrabban med hjälp av en potatismosare till en jämn massa.
Värm mandelmjölken, salt, peppar och olja i en annan kastrull. Tillsätt sedan detta till potatis- och kålrotsblandningen och vispa till en massa. Vid behov och beroende på önskad konsistens kan du bearbeta moset ytterligare med en mixer.
Denna webbplats använder cookies, som är nödvändiga för den tekniska driften av webbplatsen och alltid är inställda. Andra cookies, som ökar bekvämligheten vid användning av denna webbplats, används för direktreklam eller för att underlätta interaktion med andra webbplatser och sociala nätverk, sätts endast med ditt samtycke.
Om du väljer "Acceptera" accepterar du detta och samtycker till att vi kan dela denna information med tredje part, såsom våra marknadsföringspartners. Om du nekar kommer vi endast att använda de nödvändiga cookies. Välj Konfigurera för mer information och för att hantera dina alternativ. Du kan justera dina preferenser när som helst. För mer information, läs vårt sekretessmeddelande .