
HTML-kod att infoga i Shopware
Ingredienser
- Burgerbröd: 1 bit
- Portobello-svamp: 1 bit
- vegansk ostskiva
- Lök: 1/2 bit
- Tomat: 1/2 bit
- Sallat
För marinaden:
- Olivolja: 2 msk
- Balsamvinäger: 1,5 msk
- Salt: 2 tsk
- Basilika: 0,5 tsk
- Persilja: 1 tsk
- Majoran: 1 tsk
- Vitlök: 1 tsk
- Cashewnötter, blötlagda i 1 timme: 15 g
- vegansk majonnäs: 2 tsk
- Havredryck: 5 msk
- Chilipulver: 1 tsk
- Senap: 1 tsk.
- Vitlökspulver
Förberedelse
Steg 1
Blanda ingredienserna till marinaden, häll den över champinjonerna och fördela den väl.
Steg 2
Sätt in svampen i den förvärmda ugnen och grädda i 15 minuter.
Steg 3
Efter 15 minuter lägger du en ostskiva på champinjonerna och gräddar i ytterligare 5 minuter.
Steg 4
För hamburgarsåsen mixar du cashewnötter, senap, majonnäs, havremjölk, vitlök och chilipulver i en mixer.
Steg 5
Slutligen bredar du såsen på hamburgerbrödet, lägger champinjonerna ovanpå och toppar med sallad, tomat och lök enligt önskemål.