
Ingredienser
- Sojayoghurt: 150 g
- Smält flingor: 40 g
- Jordnötssmör eller jordnötsmjöl: 15 g
- Psylliumskidor: 10 g
- Kokosblossocker: 2 msk
- För fyllningen:
- Chokladspridning/choklad/nötpuré: efter smak.
- För paneringen:
- Kokosblossocker: 1,5 msk.
- rostade kokosflingor: 1,5 msk.
- Kanel: efter smak
Förberedelse
Steg 1
Blanda alla ingredienserna till knölarna och låt dem stå i minst 20 minuter.
Steg 2
Dela nu degen i 5 bitar och platta ut varje bit lite, lägg i fyllningen och försegla degen med fuktade händer.
Steg 3
Koka upp vatten i en kastrull, stäng av spisen och lägg i dumplings.
Steg 4
De är redo när de kommer upp till toppen. Blanda nu ingredienserna till ströbrödet och rulla dumplings i det.