🔥Tänk på att våra chokladprodukter lätt smälter vid temperaturer över 25°C🔥
🗓 2022-07-06 👤 Juliane Vogel 🕒 45 Minuter 👌 Enkel

Hallon Raw Cakes med hallon

Raspberry Raw Cakes, en supergod hallonkaka utan ugn!

Hallon Raw Cakes med hallon

Fruktiga hallon möter kokosnöt och mandel. Denna kombination smälter lätt på tungan och lockar inte bara de söta smaklökarna utan övertygar också med en nötaktig och tropisk ton. De råa kakorna går snabbt att tillaga och ser också bra ut. De här hallonkakorna är precis vad du behöver för att få sommaren tillbaka på tallriken med fruktiga hallon. Ha kul med att göra dem!

Ingredienser för 4 Raw Cakes (vardera 8 cm i diameter):

Bas:

Grädde:

  • 125 g cashewpuré
  • 125 g hallon
  • 2 tsk honung/lönnsirap
  • 1 tsk kokosolja
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 tsk mjölk (mandel)
  • lite açai-pulver
  • en nypa salt
  • Hallon för att dekorera.

Förberedelse:

Blanda alla ingredienser till basen väl. (Tips: Se till att cashewnötssmöret och kokosoljan har en krämig konsistens för att det ska vara lätt att blanda). Tryck sedan ut basdegen i 4 små kakringar eller formar och ställ dem i frysen i 1/2 timme. Blanda sedan alla ingredienser till grädden i en mixer till en homogen blandning. Fördela sedan krämen jämnt över bottnarna. Du kan sedan använda hallonen för att dekorera tårtan. Kyl hallonkakan i frysen i minst 2 timmar tills allt har fastnat. Låt de råa kakorna tina i minst 1/2 timme innan de serveras.

Denna fantastiska receptinspiration har utvecklats av Rosy. Hon delar flitigt med sig av recept och fantastiska bilder på sitt Instagramkonto. Upptäck hennes flöde och bläddra bland hennes fantastiska förslag.

Instagram: rose_pti

Ähnliche Artikel