Fri frakt
Varan finns i lager, leveranstid 5-6 dagar
Produktinformation Gelésocker med xylitol 2 kg
Nej, sylten blev inte fast den här gången heller! Men det är också ganska svårt ibland! Så är det ett evigt fram och tillbaka tills man hittar rätt förhållande mellan den fruktiga frukten och det söta konserverande sockret ... Och naturligtvis är det också så att alla plötsligt får idén om att göra sin egen sylt. Därför finns det ofta ett gapande tomrum i butikshyllorna när det gäller konservering av socker. Låter det bekant? Inte med KoRo! Med vårt syltsocker med xylitol i den fördelaktiga storförpackningen på 2,5 kg lyckas du garanterat med din fruktigt söta sylt. Utan tillsatt raffinerat socker och 100% vegan! Vänta inte längre och köp syltsocker med xylitol från KoRo nu! Klara, färdiga, gå!
Växtbaserat geleringssocker utan raffinerat socker
Vi på KoRo skulle inte vara vi om vårt konserverande socker inte hade en liten twist. Måste konserverat socker nödvändigtvis innehålla raffinerat socker? Vi har provat, testat och experimenterat för att komma fram till en tydlig slutsats: Nej! Att göra sylt med xylitol fungerar också utmärkt och har till och med några fördelar! Xylitol är en sockerersättning som även kallas björksocker, men som huvudsakligen utvinns ur majskolvar. Den har ungefär samma sötningseffekt som socker och ser exakt likadan ut, men har cirka 40 % färre kalorier per 100 gram*. Till skillnad från kokosblossocker och stevia har det dessutom ingen främmande smak. Detta gör xylitol idealisk för matlagning och bakning i stället för raffinerat socker. Det övertygade oss! Men var försiktig: Om sockerersättningen konsumeras i överskott kan den ha en laxerande effekt.
Använd geleringssocker till marmelad
Jordgubbar, blåbär, fläder, kvitten, körsbär, plommon & co. - sommaren är fruktsäsong! Men du vill inte bara njuta av dessa frukter färska från trädet, utan också ha dem i lager för vintern? Vi berättar hur du gör! Med hjälp av xylitol kan du göra underbar sylt, gelé eller marmelad av alla dessa fruktsorter genom att konservera socker med xylitol. Blanda först 1,5 kg frukt av ditt val med 500 g xylitolkonserveringssocker i en kastrull och koka i 3-4 minuter. Häll den varma blandningen i kokta burkar, förslut omedelbart och låt locket sitta på i 10 minuter. Du har fruktig-söt njutning året runt! Förresten smakar det här söta pålägget särskilt bra på bovete-speltbullar, som toppning på fluffiga speltpannkakor eller i fyllda jordnötskoppar.
Köp geleringssocker med xylitol
Perfekt för att laga sylt, den perfekta balansen mellan fruktigt och sött och sötad endast med xylitol - den lämnar inget att önska, eller hur? Ta med dig en bit sommar in på vintern med din hemlagade jordgubbs-, vinbärs- och kvittensmarmelad och njut av den fruktigt söta smaken av färsk frukt året runt! Vem kan motstå hemlagad sylt? Köp syltsocker med xylitol online på KoRo i den praktiska 2,5 kg storförpackningen nu och få aldrig mer slut på syltsocker i köket! Vad väntar du på? Smaka på det själv och njut av din hemgjorda sylt med xylitol!*per 100 g, jämfört med raffinerat socker (400 kcal/100 g).
Näringsvärde | pro 100 g |
---|---|
Energi | 234 / 976 |
Fett | 0 g |
varav mättade fettsyror | 0 g |
Kolhydrater | 96 g |
varav socker | 0 g |
Fiber | 1.6 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Produktnummer: | GELIE_001 |
---|---|
Ursprung | Kina |
Ursprung (tillverkning) | Kina |
Innehåll | 2.5 kg |
Tillverkare | KoRo |
EAN/GTIN | 4260718295792 |
Datablad | Specikation |
Spår | Förklaring av spårhänvisning |
Frakt | Leveranstid |
Företag |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Förvaring | Förvaras på en sval, torr plats skyddat från ljus. |
Ingredienser | Sötningsmedel: xylitol; geleringsmedel: pektiner; surhetsmedel: citronsyra. |
Allergener | Kan innehålla spår av GLUTEN, SOJA, NÖTTER, SESAM och LUPINER. |
Bäst före-datum | 15.02.2024 |
Produktbeskrivning | Table sweetener based on xylitol for gelling fruit spreads, with sweeteners |

Jordnöts- och amarantkräm med sylt
Jordnötsamarantkräm med sylt, en fantastisk receptidé som gör en söt användning av amarant för dig för en gångs skull!

Drakfruktsylt med chiafrön
Den röda drakfrukten är mycket populär av en bra anledning: den smakar sötast av alla pitayas och är ett absolut blickfång. Idag är det en sylt!

Gör sylt själv
Marmelade selber machen – Obstverwertung und eine schöne Geschenkidee.
Så här har priset utvecklats över tid
Alle Angaben ohne gewähr!